lunes, 24 de noviembre de 2008

VIIIé CONCURS DE PINTURA "JOAN DE JOANES" DE BOCAIRENT (VALÈNCIA)

Francisco Carpena guanya el VIIIé Concurs de Pintura “Joan de Joanes” de Bocairent
El certamen reparteix 4.200 € en premis i dos caps de setmana en allotjaments locals
Els carrers de Bocairent clarejaren ahir diumenge, 16 de novembre, plens de cavallets i llenços preparats per a que més de 60 pintors plasmaren ells algun dels racons de la localitat. El VIIIé Concurs de Pintura “Joan de Joanes”, organitzat conjuntament per l’Ajuntament i l’associació Art-92, repartia en premis 4.200 € i dos caps de setmana en allotjaments hostalers locals. Durant l’acte de cloenda, Josep Vicent Ferre, alcalde del municipi de la Vall d’Albaida, va expressar la seua satisfacció per seguit apostant “per iniciatives com aquesta que propicien un turisme de qualitat i de conservació dels nostres atractius”.
La millor obra, patrocinada pel consistori i dotada amb 1.500 €, va ser la de Francisco Carpena. A continuació, hi havia sis guardons especials de 450 € cadascun a càrrec d’altres tantes empreses que s’emportaren Guillermo Ferri (a càrrec de Manufacturas Vicedo), Cristóbal Pérez (Euromarkevic), Alberto Márquez (Promociones Puerto Belda), David Escarabajal (Creaciones Euromoda), Gonzalo Romero (Inelbo) i Salvador Ribes (Todoprint). Finalment, els dos accèssits, recompensats amb una estància per a dos dies, van ser per Antonio Climent (Hotel l’Estació) i Miguel Mellado (Casa Rural El Cànter).
El jurat estava presidit per Blai Tomás Ibáñez i integrat pels també pintors Antonio Ferri, Helios Gisbert i Antonio Agulló. A més de seleccionar els guanyadors del certamen, també triaren les obres, fins aplegar a les 25, que formaran l’exposició del VIIIé Concurs de Pintura “Joan de Joanes” entre el 5 i el 14 de desembre pròxim.
Fotos:
Concurs_pintura_01: Francisco Carpena es va emportar el primer premi per la obra sobre la Plaça de l’Ajuntament
Concurs_pintura_02: Els diferents guardonats es van repartir 4.200 € en premis i dos caps de setmana en allotjaments locals
Concurs_pintura_03: En qualsevol racó hi havia pintors per plasmar una imatge de Bocairent
Concurs_pintura_04: Obra de Francisco Carpena mereixedora del primer premi

Francisco Carpena gana el VIII Concurso de Pintura “Joan de Joanes” de Bocairent
El certamen reparte 4.200 € en premios y dos fines de semana en alojamientos locales
Las calles de Bocairent amanecieron ayer domingo, 16 de noviembre, llenos de caballetes y lienzos preparados para que más de 60 pintores plasmaran en ellos alguno de los rincones de la localidad. El VIII Concurso de Pintura “Joan de Joanes”, organizado conjuntamente por el Ayuntamiento y la asociación Art-92, repartía en premios 4.200 € y dos fines de semana en alojamientos hoteleros locales. Durante el acto de clausura, Josep Vicent Ferre, alcalde del municipio de la Vall d’Albaida, expresó su satisfacción por seguir apostando “por iniciativas como esta que propician un turismo de calidad y de conservación de nuestros atractivos”.
La mejor obra, patrocinada por el consistorio y dotada con 1.500 €, fue la de Francisco Carpena. A continuación, había seis galardones especiales de 450 € cada uno a cargo de otras tantas empresas que se los llevaron Guillermo Ferri (a cargo de Manufacturas Vicedo), Cristóbal Pérez (Euromarkevic), Alberto Márquez (Promociones Puerto Belda), David Escarabajal (Creaciones Euromoda), Gonzalo Romero (Inelbo) y Salvador Ribes (Todoprint). Finalmente, los dos accésits, recompensado con una estancia para dos días, fueron para Antonio Climent (Hotel l’Estació) y Miguel Mellado (Casa Rural El Cànter).
El jurado estaba presidido por Blai Tomás Ibáñez e integrado por los también pintores Antonio Ferri, Helios Gisbert y Antonio Agulló. Además de seleccionar los ganadores en el certamen, también eligieron las obras, hasta llegar a 25, que formaran la exposición del VIII Concurso de Pintura “Joan de Joanes” entre el 5 y el 14 de diciembre próximo.
Fotos:
Concurs_pintura:01: Francisco Carpena se llevó el primer premio por su obra sobre la Plaza del Ayuntamiento
Concurs_pintura_02: Los diferentes galardonados se repartieron 4.200 € en premios y dos fines de semana en alojamientos locales
Concurs_pintura_03: En cualquier rincón había pintores para plasmar una imagen de Bocairent
Concurs_pintura_04: Obra de Francisco Carpena merecedora del primer premio



















































































































































































































































































































































































































































































































































































No hay comentarios: